MALATYA / BATTALGAZİ - Karababa Ortaokulu

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI

Mrt

2024 AFET TATBİKAT YILI çalışması kapsamında okulumuz öğretmenleri Fuat AKGÜN ve Emrah DERE koordinesinde DEPREM ANI VE TAHLİYE TATBİKATI yapıldı  ve 1-7 MART DEPREM HAFTASI kutlandı. Programı hazırlayan ve programa katılan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Bakanlığımızın dönem sonu etkinlikleri klavuzu kapsamında öğrencilerimizin yarı yıl tatiline girerken moral ve motivasyonlarını en üst düzeyde tutmak adına hafta boyunca birçok etkinlik düzenlendi Öğrencilerimiz bu etkinliklerle hem eğlendiler hem öğrendiler. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür eder iyi tatiller dileriz.

Ara

2017-2020 yıllarında okulumuzda öğretmen olarak görev yapan Aday Hakim Sayın Ömer Faruk GÖK, İnsan Hakları konulu sunumu ile 8.sınıf öğrencilerimizle bir araya geldi. Kendilerine teşekkür ediyoruz.